Plads til god karriere

Haderslev Kommune er hjemsted for en række succesfulde virksomheder. Her kan du høre nogle af dem fortælle, hvorfor det er attraktivt at arbejde for dem. 

Ram plet med kommunens erhvervsservice

Skilte og Print er en ung virksomhed, der er vokset kraftigt på kort tid. De sætter kundeservicen og kvalitet i højsædet og det er en formel, der virker. Det samme har deres samarbejde med Haderslev Erhvervsrådgjort, så de har fundet de rigtige løsninger sammen – hurtigt og effektivt. Se Skilte og Prints historie om deres samarbejde med erhvervsrådet.

Play Video
DERFOR VÆLGER DE HADERSLEV KOMMUNE

Fulgsang har produceret øl fra det sønderjyske domkirkeby i over 150 år og har netop købt 65.000 m2 stor byggegrund til nyt tapperi vest for Haderslev. Da Cow-Welfare, der producerer dyrevenligt staldinventar, skulle udvide virksomheden, var hurtig og effektiv sagsbehandling afgørende for den nye beliggenhed i Haderslev Kommune, hvor også nichevirksomheden Linolie & Pigment fandt de helt rigtige lokaler.

Tættere på kunderne

Nils Alsing er stifter og indehaver af SanaCare Nutrition, der producerer næringsberigende produkter til især ældre og småtspisende. I 2017 flyttede han virksomheden fra Hørshom i nordsjælland til Gram i det sønderjyske for at komme tættere på det tyske og østrigske marked.

LÆS MERE

Speedway blomstrer igen i Vojens

Efter en årrække med begrænsede aktiviteter på Vojens Speedway Center vender speedwaysporten igen for alvor tilbage. Speedwaylegenden Ole Olsen har overladt stafetten til sønnen Jacob Olsen, der fremadrettet skal stå for alle aktiviteter på speedwaycenteret.

LÆS MERE

Arkitektdrømme i trykkeriet

Efter syv år i Norge flyttede arkitektparret Rasmus Christensen Hamann og Marianne Dalbøl Pedersen tidligere i år tilbage til Sønderjylland, hvor Rasmus kommer fra. I det gamle bogtrykkeri på Gravene midt i Haderslev har parret åbnet tegnestuen Stedse ApS.

LÆS MERE

Attraktiv beliggenhed i Vojens

Gram Commercial har en førende position globalt inden for professionelle storkøkkener og foodservice-produkter. Virksomheden er grundlagt i Vojens, hvor den forbliver – ikke mindst grundet

LÆS MERE

LEDON leger med hele verden

I 50 år har den familieejede legepladsproducent LEDON fra Arnum i Gram designet, udviklet og produceret legeredskaber til skoler, boligforeninger, grønne områder, vuggestuer og børnehaver til både ind- og udland.

LÆS MERE

Dyrevelfærd som eksportsucces

Den prisvindende staldinventar-virksomhed Cow-Welfare udvikler, producerer og sælger innovativt staldinventar, der er bedre for køernes sundhed og dermed giver øget dyrevelfærd til besætningen og øget indtjening til landmændene.

LÆS MERE

En palette af muligheder

Den lille nichevirksomhed Linolie & Pigment producerer linolie af høj kvalitet og fremstiller farver uden brug af unødig kemi. Kunder fra ind- og udland har fået øjnene op for den sønderjyske virksomhed.

LÆS MERE

Designsmykker til fornuftige priser

Smykkedesigner Pernille Corydon har oplevet et sandt iværksættereventyr fra baglokalet i Haderslev, hvor hun grundlagde sin virksomhed i 2007. I dag har hun 17 ansatte, 15 agenter og sælger sine smykker hos 600 forhandlere i 20 lande.

LÆS MERE

Prisvindende jagt på den perfekte bacon

I landsbyen Sdr. Vilstrup udenfor Haderslev producerer Allan Ømand Ungstrup gourmetbacon i sit eget lille røgeri. Kodeordene bag den prisvindende bacon er dyrevelfærd, unikke griseracer med masser af smag – og tålmodighed, for nænsomt håndværk kræver tid. Foto: Jesper Reis

LÆS MERE

Vollstedt tør tro på fremtiden

Slagter Chr. Vollstedt når ud i alle afkroge af Danmark fra adressen i Haderslev – senest også helt til Hong Kong. Placeringen i Trekantområdet, som er centralt beliggende til så mange markeder, vil familie-virksomheden aldrig forlade.

LÆS MERE

Kontakt

Erhvervsdirektør Gert Helenius (Haderslev Erhvervsråd)
Telefon: 51 70 20 50