Tilflytterarrangement

Er du tilflytter og ved at lære kommunen at kende? Så kom og deltag i vores kommende tilflyttertur, hvor vi tager rigtig pænt imod dig og din familie med velkomst og oplevelsestur i dele af vores skønne område.

 

Lørdag den 7. maj 2022 kl. 9.00
Byrådssalen på Haderslev Rådhus
Christian X’s vej 39

 

Program

Kl. 09.00: Borgmester Mads Skau byder velkommen med overrækkelse af borgerbreve. Alle modtager en mulepose med informationer.

Kl. 10.00: Afgang fra Rådhuset med én af to busser, som bringer deltagerne videre ud på to oplevelsesture:

Børnefamilieturen har fokus på leg og naturoplevelser i Haderslev Dyrehave med naturvejleder Troels som vært for aktiviteter i børnehøjde. Børnefamilieturen er tilbage ved Rådhuset igen ca. kl. 13.30.

Den klassiske tur appellerer til det voksne publikum med guidet byvandring i Haderslev indre by, hvor der bliver lejlighed til kortvarigt at se enkelte seværdigheder, herunder den gamle bydel og domkirken, efterfulgt af en guidet bustur med fokus på sightseeing gennem dele af kommunen. Den klassiske tur er tilbage ved Rådhuset igen ca. kl. 15.30.

Der er indlagt frokost og forfriskninger på begge ture.

Planlægning

Af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at du tilmelder dig turen via dette link til kommunens hjemmeside: www.haderslev.dk/tilflyttertur.

Bemærk at der er tilmeldingsfrist den 25. april 2022.

Det er muligt at parkere frit og uden tidsbegrænsning på pladserne til venstre for Rådhuset.

Bemærk: Alle ny-tilflyttere modtager en invitation via e-Boks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin