Cembrit flyttede lager fra Aalborg til Vojens

Cembrit, der er en af Europas førende virksomheder på markedet for fibercementløsninger, har netop besluttet at flytte sin lagerfunktion fra Aalborg til en ny og mere central placering i stationsbyen Vojens.

Cembrit er glade for at have fundet de helt rigtige faciliteter i Trekantområdet, hvor der opnås både direkte adgang til jernbanen og kort afstand til E45.

Cembrit glæder sig til at etablere de nye aktiviteter i et område, hvor alle parter har stået på spring for at levere den bedste samlede løsning til virksomheden, og hvor næste fase bliver ombygninger og tilpasninger af lokalerne i Metalparken i Vojens og rekruttering af ca. 10-15 medarbejdere gennem Cembrits fremtidige lagerpartner.

En varig og miljørigtig løsning
Byggematerialeproducenten har i adskillige år arbejdet på at finde en langsigtet og bæredygtig løsning til erstatning af den nuværende lagerfunktion. Det skyldes, at det nuværende lejemål i Aalborg udløber senest i 2023, at lejemålet indebærer stigende driftsomkostninger og at det nuværende lejemål ligger decentralt i Danmark uden mulighed for direkte jernbaneforbindelse.

– Vi er meget tilfredse med, at vi nu har fundet en varig og mere miljørigtig løsning på vores lagerudfordringer. Med etableringen i Vojens får vi kortere afstand fra fabrik til lager og kan køre hele vejen fra A til B med jernbane. Samtidig får vi en mere central placering i Danmark og skal derfor køre færre kilometer med lastbil på vejene til vores kunder over hele landet, forklarer CEO Jørn Mørkeberg Nielsen.

Udfasningen af lageret i Aalborg til de nye faciliteter i Vojens vil blive påbegyndt i starten af det nye år.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
[responsivevoice_button voice="Danish Female" buttontext="— Læs op"]