Search
Close this search box.

Co-branding af Haderslev Kommune

Det er nemt for din virksomhed at blive en del af Haderslev Kommunes brandingkampagne ’Haderslev – aktive med hjerte og vilje’. Vi håber, du har lyst til at tage aktivt del i at markedsføre vores muligheder og attraktive vilkår sammen med os, så vi i fællesskab kan sætte fokus på, hvad vi kan tilbyde.

Vores brand-logo og grafiske design er med til at binde kampagnen sammen. Du er meget velkommen til anvende vores logo og designpakke i dele af dit markedsføringsmateriale samt bruge vores hashtags.

I designvejledningen kan du se, hvilke logoer, farver og fonte, vi bruger. Download design guide her.

Du finder også vores logo-pakke med logoer i negativ og positiv som hhv. ai.- og png-filer. Download logo pakke her.

Du er også velkommen til at bruge e-mail signaturen og gøre opmærksom på, du støtter op om ‘Haderslev – aktive med hjerte og vilje’. Download e-mail signatur her.

Følg os på Instagram på @haderslevkommune, tag os med #haderslev og #medhjerteogvilje og sæt dit netværk i spil.

Vores InDesign-skabeloner er du velkommen til at bruge i dit eget materiale, når du f. eks. skal rekruttere nye medarbejdere. Download skabeloner her.

Du finder en kort intro-tekst om ‘Haderslev – aktive med hjerte og vilje’ lige nedenunder, som du f. eks. kan bruge på din hjemmeside, SoMe-kanaler m.v.

’Haderslev – aktive med hjerte og vilje’

Med brandingkampagnen ’Haderslev – aktive med hjerte og vilje’ sætter Haderslev Kommune fokus på de mange attraktive muligheder, vi har at tilbyde kommende borgere og virksomheder. 

For kommende tilflyttere kan vi tilbyde varierede boliger i mange prisklasser, et rigt forenings- og fritidsliv, et stærkt sammenhold og en fantastisk smuk natur.

Virksomheder og iværksættere kan bl.a. nyde godt af vores gode rammevilkår, en stabil og kvalificeret arbejdskraft, vores tilknytning til det dynamiske Trekantområde, en hurtig og effektiv sagsbehandling og vores logistiske fordele nær motorvejen, Tyskland og det resterende Europa. 

Læs mere om, hvad nogle af vores etablerede virksomheder siger om at drive forretning fra Haderslev Kommune.

Eller læs mere om, hvad der fik en række af vores tilflyttede børnefamilier til at rykke til Haderslev Kommune.

Smukke byhuse - skøn natur og korte afstande
Vær med til at brande Haderslev Kommune

Logo-pakke

Her finder du logoer i negativ og positiv som hhv. .ai- og .png-filer.

Designvejledningen

Her kan du se vores logoer, farver og fonte.

Vær med til at brande Haderslev Kommune
Vær med til at brande Haderslev Kommune

Annoncer​

Her finder du vores InDesign-skabeloner, som du er velkommen til at bruge, hvis du er interesseret i at co-brande din virksomhed sammen med Haderslev Kommune, f. eks. når du skal rekruttere nye medarbejdere.

E-mail signatur

Du er velkommen til at bruge det lille logo “Haderslev – aktive med hjerte og vilje” under jeres virksomheds normale e-mail signatur.

Vær med til at brande Haderslev Kommune

Sociale medier

Følg os på Instagram-profilen @haderslevkommune, tag os med #haderslev og #medhjerteogvilje og sæt dit netværk i spil.

Vi vil elske at følge med i de gode historier, debatter og inputs.

Mangler du noget?

Synes du, at der mangler noget for at I kan co-brande jer med Haderslev Kommune, så kontakt os endelig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du mangler hjælp til nogle af tingene her på side