Oplev

Vil du nyde naturen, dyrke sport, oplevede varierede kulturtilbud eller etablere en tryg base for dit familieliv, hvor du har adgang til et væld af arbejdspladser indenfor kort afstand? Så er du kommet til den rigtige kommune.

 

Flyttemod

Da Marie valgte at flytte, lå det ikke lige i kortene, at hun skulle åbne en kunsthal i Haderslev. Men mange af de bekymringer, hun havde ved at flytte, viste sig ikke at holde stik. Derimod endte hun med at se nogle muligheder i Haderslev, der ikke var andre steder. Se Maries historie om at have modet til at flytte sig.

Styding

For Rasmus og Lise var det en oplagt mulighed at prøve storbylivet af, da Rasmus skulle læse til officier i København. Men de manglede plads, luft og naturen omkring sig. Så nu er de sammen med deres to drenge flyttet tilbage til Sønderjylland. Hør hvordan parret fandt deres flyttemod og nu bor i skønne omgivelser i Styding.

Vikær Camping

Liselotte og Henrik havde godt gang i karrieren i København, men de drømte om at få en tilværelse, hvor de kunne være mere sammen med hinanden og deres børn. Da muligheden for at købe en campingplads opstod, slog de til. I dag liver de livet, de drømte om, på Vikær Camping uden for Haderslev.

Retail Fabrikken

Da Helge Bothmann skulle starte egen virksomhed, blev det i barndomsbyen Haderslev. ”Her er ikke så meget bullshit, og man overholder aftaler, og det passer godt til vores mentalitet i virksomheden”; siger Helge Bothmann. Haderslev har vist sig ikke kun at være et godt udgangspunkt for den internationale virksomhed Retail Fabrikken, men også et godt sted for familielivet.

Vi er klar til at
hjælpe dig

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent