Search
Close this search box.

Oplev

Vil du nyde naturen, dyrke sport, oplevede varierede kulturtilbud eller etablere en tryg base for dit familieliv, hvor du har adgang til et væld af arbejdspladser inden for kort afstand? Så er Haderslev den rigtige kommune for dig.

Flyttemod

Da Marie havde truffet valget om at flytte, lå det ikke ligefrem i kortene, at hun skulle ende med at åbne en kunsthal i Haderslev. Mange af de bekymringer, hun havde forud for sit flyt, blev alle gjort til skamme. Marie ser pludselig muligheder i Haderslev, som hun ikke kunne finde andre steder. Se Maries historie om at have modet til at flytte.

Styding

For Rasmus og Lise var det en oplagt mulighed at prøve storbylivet af, da Rasmus skulle læse til officer i København. Men de manglede plads, luft og natur omkring sig. Så nu er de sammen med deres to drenge flyttet tilbage til Sønderjylland. Hør hvordan parret fandt deres flyttemod og nu bor i skønne omgivelser i Styding.

Vikær Camping

Liselotte og Henrik havde godt gang i karrieren i København, men de drømte om at få en tilværelse, hvor de kunne være mere sammen med hinanden og deres børn. Da muligheden for at købe en campingplads opstod, slog de til. I dag liver de livet, de drømte om, på Vikær Camping uden for Haderslev.

Retail Fabrikken

Da Helge Bothmann skulle starte egen virksomhed, blev det i barndomsbyen Haderslev. ”Her er ikke så meget bullshit, og man overholder aftaler, og det passer godt til vores mentalitet i virksomheden”; siger Helge Bothmann. Haderslev har vist sig ikke kun at være et godt udgangspunkt for den internationale virksomhed Retail Fabrikken, men også et godt sted for familielivet.

Vi er klar til at hjælpe dig​

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent

Bo i Haderslev