Search
Close this search box.

Vi skaber rammerne for dig

Haderslev Kommune er i konstant udvikling. Her finder du bynære byggegrunde, grunde i vores velfungerende lokalsamfund, boliger til overkommelige priser, såvel som et varieret udbud af både ejer- og lejeboliger.

Vi har boligen, som matcher dit behov – hvad end du holder af byens puls og hyggelige stemning, ønsker at bosætte dig i et bynært villakvarter, søger landsbysamfundets fællesskab og sammenhold, går med tanker om nybyg, har behov for en studiebolig eller ønsker at bo naturskønt ved strand, skov, sø eller eng.

Her på siden kan finde information om alt det, vi kan tilbyde.

KØB AF BOLIG

Købsbesparelse Haderslev ift. Kolding

547.680,-

120 kvadratmeter

Haderslev  kvadratmeterpris: 11.417,-

Kolding  kvadratmeterpris: 15.981,-

Vælg en anden by at sammenligne med:

Kilde: boliga.dk

Find din bolig

Trygt familieliv

Haderslev Kommune udgør rammerne om det gode og aktive familieliv. Her får du adgang til et varieret udbud af boliger inden for et attraktivt prisniveau. Sammenligner man med landets større byer, er det uden tvivl, at du får rigtig meget bolig for pengene, hvad end du vil bo bynært, på landet, bygge nyt eller ønsker at bo tæt på skov, strand og vand.

Se hvilke boliger, der i øjeblikket er til salg i Haderslev Kommune.

Se, hvilke byggegrunde, der i øjeblikket er til salg i Haderslev Kommune.

Her kan du finde ledige boliger hos:

Haderslev Boligselskab

HAB

Haderslev Ældreboligselskab

Domea Vojens

Vojens Andels-Boligforening

Boligselskabet af 1943 i Vojens

Bevtoft Boligselskab

Gram Boligforening

Nye udstykninger

Haderslev kommune har igangsat flere byggerier og udstykninger til dig, der gerne vil bygge, eje eller leje en ny bolig:

På Løkkeager i Haderslev er 1 etape af de attraktive byggegrunde med udsigt til natur og flere af grundene har udsigt til Haderslev Yderdam nu klar. Her er man tæt byen med blot 3 km. til centrum, få km. til motorvej samt tæt på skov og vand. Grundene starter fra 650.000 kr. Kontakt Danbolig Haderslev, for at høre nærmere.

I Vojens er 12 parcelhusgrunde klar til salg i det attraktive boligområde Runebakken. Grunde er kommunal udstykket, og ligger i et børnevenligt og trygt område. Kontakt Danbolig Haderslev, for at høre nærmere.

På Bjørnøvej i Starup, Haderslev, vil der i marts 2024 stå nye villaer klar til udlejning. Boligerne er 109 kvm. Huslejen forventes at være 10.900 plus forbrug. Kontakt EDC Erhverv Aabenraa for at høre nærmere.

På Digevej i Starup, Haderslev, er nu 2. etape af 18 nye parcelhuse klar. Kontakt Danbolig Haderslev for at høre nærmere.

Gode tips fra ejendomsmæglere i Haderslev Kommune

Kort over daginstitutioner, børnehaver og skoler

Er du tilflytter?
IMG_1827

Tilflytterarrangementer

Tilflyttere, som ikke tidligere har boet i kommunen, vil i løbet af det første halve år modtage en invitation til en tilflyttertur samt fællesspisning for tilflyttere. Alle tilflytterarrangementer finder du på forsiden - samt på Facebooksiden @Bo i Haderslev Kommune under begivenheder - samt via invitationer i din e-boks.

Brochure om kommunen

Vi løfter i flok og får det bedste ud af vores talenter i en kommune, der er rig på fantastisk smuk natur. Vi vil hinanden, både i det store og det små, hvad enten vi bor i vores nære landsbysamfund, bygger drømmehuset på nye, attraktive udstykninger eller bor naturskønt ved vand og skov.

Værd at vide

Overvejer du at flytte til Haderslev, har du sikkert mange spørgsmål. Det forstår vi godt. Derfor har samlet information, der besvarer de mest almindelige spørgsmål her i linket.

Vi er klar til at hjælpe dig​

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent

Bo i Haderslev