Vi skaber rammerne for dig

Haderslev Kommune er i konstant udvikling. Her finder du både bynære byggegrunde og grunde i velfungerede lokalsamfund og et varieret udbud af ledige ejer- og lejeboliger.

SKAB JERES RAMMER

Uanset, om du holder af byens puls, vil rykke ind i et eksisterende område, bygge nyt, har brug for en god studiebolig, vil bo naturskønt tæt på strand, skov og natur eller er tiltrukket af fællesskabet og sammenholdet i et mindre landsbysamfund, har vi boligen til dig. Her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde.

KØB AF BOLIG

Købsbesparelse Haderslev ift. Kolding

575.640,-

120 kvadratmeter

Haderslev  kvadratmeterpris: 9.326,-

Kolding  kvadratmeterpris: 14.123,-

Vælg en anden by at sammenligne med:

Kilde: boliga.dk

LEJE BOLIG

Leje besparelse Haderslev ift. Kolding

9.840,-

120 kvadratmeter

Haderslev  kvadratmeterpris: 716,-

Kolding  kvadratmeterpris: 798,-

Vælg en anden by at sammenligne med:

Kilde: boligstat.dk

Trygt familieliv

I Haderslev Kommune har vi rammerne for det gode og aktive familieliv. Her kan du finde varierede boliger i mange prisklasser, hvor du får meget bolig for pengene i forhold til de større byer, hvad enten du vil bo bynært, på landet, bygge nyt hus på en af vores nyudstykninger eller bo tæt på skov, strand og vand.

Se hvilke boliger, der i øjeblikket er til salg i Haderslev Kommune.

Se, hvilke byggegrunde, der i øjeblikket er til salg i Haderslev Kommune.

Her kan du finde ledige boliger hos:

Nye boliger på vej

Haderslev kommune har igangsat flere byggerier og udstykninger til dig, der gerne vil bygge, eje eller leje en ny bolig:

I Engelparken ved Bellahøjvej i Haderslev igangsættes byggeri bestående af 24 almene boliger (dobbelthuse) i sensommeren 2019, der er klar til ibrugtagning primo 2021. Kontakt HAB for at høre nærmere.

I Ejsbølsvinget i Haderslev byggemodner privat projektudvikler 30 grunde. Heraf er 15 grunde solgt/reserveret. Kontakt Nybolig/Torben Strøm for at høre nærmere.

På Erlevhøj i Haderslev tæt ved den nye skole i Erlev Bjerge byggemodner privat projektudvikler 39 parcelhusgrunde – heraf en del med udsigt til Haderslev Dam. Grundene er til salg. Kontakt Estate/Peter E. Nissen for at høre nærmere.

 
Engelparken

Gode tips fra ejendomsmæglere i Haderslev Kommune

Kort over daginstitutioner, børnehaver og skoler

Tilflyttertur

Tilflyttertur

Tilflyttere, som ikke tidligere har boet i kommunen, vil i løbet af det første halve år modtage en invitation til tilflytterturen. Arrangementet starter med en guidet byvandring. Herefter er der besøg på Haderslev Rådhus, hvor der bydes på smagsprøver i form af specialiteter fra kommunen.

Velkomstfolder

Velkomstfolder

Vi løfter i flok og får det bedste ud af vores talenter i en kommune, der er rig på fantastisk smuk natur. Vi vil hinanden, både i det store og det små, hvad enten vi bor i vores nære landsbysamfund, bygger drømmehuset på nye, attraktive udstykninger eller bor naturskønt ved vand og skov.

Værd at vide

Overvejer du at flytte til Haderslev, har du sikkert mange spørgsmål. Det forstår vi godt. Derfor har samlet information, der besvarer de mest almindelige spørgsmål her i linket.

Vi er klar til at
hjælpe dig

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent