Vi skaber rammerne for dig

Haderslev Kommune er i konstant udvikling. Her finder du bynære byggegrunde, grunde i vores velfungerende lokalsamfund, boliger til overkommelige priser, såvel som et varieret udbud af både ejer- og lejeboliger.

Vi har boligen, som matcher dit behov – hvad end du holder af byens puls og hyggelige stemning, ønsker at bosætte dig i et bynært villakvarter, søger landsbysamfundets fællesskab og sammenhold, går med tanker om nybyg, har behov for en studiebolig eller ønsker at bo naturskønt ved strand, skov, sø eller eng.

Her på siden kan finde information om alt det, vi kan tilbyde.

KØB AF BOLIG

Købsbesparelse Haderslev ift. Kolding

575.640,-

120 kvadratmeter

Haderslev  kvadratmeterpris: 9.326,-

Kolding  kvadratmeterpris: 14.123,-

Vælg en anden by at sammenligne med:

Kilde: boliga.dk

Find din bolig

Trygt familieliv

Haderslev Kommune udgør rammerne om det gode og aktive familieliv. Her får du adgang til et varieret udbud af boliger inden for et attraktivt prisniveau. Sammenligner man med landets større byer, er det uden tvivl, at du får rigtig meget bolig for pengene, hvad end du vil bo bynært, på landet, bygge nyt eller ønsker at bo tæt på skov, strand og vand.

Se hvilke boliger, der i øjeblikket er til salg i Haderslev Kommune.

Se, hvilke byggegrunde, der i øjeblikket er til salg i Haderslev Kommune.

Her kan du finde ledige boliger hos:

Haderslev Boligselskab

HAB

Haderslev Ældreboligselskab

Domea Vojens

Vojens Andels-Boligforening

Boligselskabet af 1943 i Vojens

Bevtoft Boligselskab

Gram Boligforening

Nye boliger på vej

Haderslev kommune har igangsat flere byggerier og udstykninger til dig, der gerne vil bygge, eje eller leje en ny bolig:

I Engelparken ved Bellahøjvej i Haderslev igangsættes byggeri bestående af 24 almene boliger (dobbelthuse) i sensommeren 2019, der er klar til ibrugtagning primo 2021. Kontakt HAB for at høre nærmere.

I Ejsbølsvinget i Haderslev byggemodner privat projektudvikler 30 grunde. Heraf er 15 grunde solgt/reserveret. Kontakt Nybolig/Torben Strøm for at høre nærmere.

På Erlevhøj i Haderslev tæt ved den nye skole i Erlev Bjerge byggemodner privat projektudvikler 39 parcelhusgrunde – heraf en del med udsigt til Haderslev Dam. Grundene er til salg. Kontakt Estate/Peter E. Nissen for at høre nærmere.

 
Engelparken
Gode tips fra ejendomsmæglere i Haderslev Kommune

Kort over daginstitutioner, børnehaver og skoler

Er du tilflytter?
Fællesspisning (Fratelli)

Tilflytterarrangementer

Tilflyttere, som ikke tidligere har boet i kommunen, vil i løbet af det første halve år modtage en invitation til en tilflyttertur samt fællesspisning for tilflyttere. Alle tilflytterarrangementer finder du på forsiden - samt på Facebooksiden @Bo i Haderslev Kommune under begivenheder - samt via invitationer i din e-boks.

Brochure om kommunen

Vi løfter i flok og får det bedste ud af vores talenter i en kommune, der er rig på fantastisk smuk natur. Vi vil hinanden, både i det store og det små, hvad enten vi bor i vores nære landsbysamfund, bygger drømmehuset på nye, attraktive udstykninger eller bor naturskønt ved vand og skov.

Værd at vide

Overvejer du at flytte til Haderslev, har du sikkert mange spørgsmål. Det forstår vi godt. Derfor har samlet information, der besvarer de mest almindelige spørgsmål her i linket.

Vi er klar til at hjælpe dig​

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent

Bo i Haderslev