Mød de lokale

Hver måned beriges vi med nye borgere. Her på siden kan du møde et udpluk af de borgere, der har bosat sig blandt kommunens 55.450 indbyggere.

Mød de lokale og hør dem fortælle om deres personlige favoritsteder.

Mød tilflytterne, der fik råd til drømmehuset ved vandet på Ørbyhage og det nyuddannede par, der byggede nyt hus på en af vores nye udstykninger i den nordlige bydel af Haderslev.

Mød de lokale
Play Video

Pia nyder friheden på sin MTB

Play Video

Nynne kobler af med naturen i Aarøsund

Play Video

Anders finder ro i vandet i Vedsted

Play Video

Sofie har altid haft en kærlighed for Haderslev og Sønderjylland​

Play Video

Lone har det hele inden for 10 kilometer

Hvad siger andre tilflyttere

Jannie Thomsen

Mød Jannie og Brian, der flyttede til Vojens fra Sjælland for tyve år siden. De fik begge job ved Flyvestation Skrydstrup, og ville gerne bo på landet. Siden er der kommet tre børn og en del forskellige dyr til.

Læs mere

Louise, Andreas og Theo

Mød Louise, Andreas, Theo og hunden Else, der bor på en gård lidt nord for Haderslev. Andreas er årsagen til, at Louise og sønnen Theo nu bor på landet og ikke Vesterbro længere. Kærligheden og fordelene kaldte mod Sønderjylland.

Læs mere
Mikkel Klintmann

Mikkel Klintmann

Mikkel Klintmann kom til Sønderjylland for første gang i marts 2019 for at tale med ejeren af Aarøsund Badehotel om jobbet som kok. I dag er Mikkel chefkok og har sat Aarøsund Badehotel på det gastronomiske danmarkskort.

Læs mere
Lise Andreas og Frigg

Lise, Andreas og Frigg

350 kvadratmeter flot arkitekttegnet bedre byggeskik- hus udgør hjemmet for familien Ellingsgaard Baastrup. Men faktisk var det ikke planen, at de skulle vende hjem til Haderslev. Lise og Andreas faldt for drømmehuset i Haderslev.

Læs mere
Flyttilhaderslev.dk

Plads til et roligt børneliv

Louise Stockmarr Olsen (38) og René Stockmarr Olsen (33) havnede lidt tilfældigt i Haderslev, da hun fik job i kommunen, men siger i dag, at de håber at blive boende i den sønderjyske by for livet sammen med børnene Klara Hannah (6) og Konrad (3).

Læs mere
Studieliv med et stærkt sammenhold

Studieliv med et stærkt sammenhold

23-årige Mia McCaul kommer oprindeligt fra Aarhus, men flyttede sidste år til Haderslev for at læse grafisk og visuel kommunikation på UC Syd. Her har hun fundet et studiemiljø præget af stærkt sammenhold og ro til at læse uden at skulle prioritere et fritidsjob, ikke mindst fordi huslejen er lav, sammenlignet med andre studiebyer.

Læs mere
Vennepar flyttede i bofælleskab

Vennepar flyttede i bofællesskab

Hverken Louise og Hugin Virkelyst Johannesen eller Thomas Lund og Mette Skøtt ønskede at bo i et klassisk parcelhus med ligusterhæk, da de hver især skulle finde bolig i Haderslev. Løsningen blev et bofællesskab på et nedlagt landbrug i Kvistrup, hvor venneparret bor med deres tilsammen fem børn i alderen ½ -seks år.

Læs mere
Spar penge ved at flytte til Haderselv

Fra Tinder til drømmehuset ved vandet

Familien Raun Hollesen består af Mette (40), Kasper (49), Kaspers datter (15) og Mettes fire børn på 17, 17, 12 og 9 år. Familien flyttede i 2017 fra Vejle til deres 200 m2 naturskønne hus på Ørbyhage lige ned til Haderslev Fjord.

Læs mere
Fandt sammenholdet i Gram

Fandt sammenholdet i Gram

Familien Møller Nielsen består af Henrik (34), Heidi (34) og parrets tre børn på 5 år, 3 år og en lille ny på to måneder. Parret har været bosat nær slotssbyen Gram siden 2012, hvor de købte den 380 m2 store tidligere landsbyskole ved Vester Lindet.

Læs mere
Murermestervillaen med masser af plads

Murermestervillaen med masser af plads

Familien Helbo Mauritsen består af Annelene på 44 år og Phillip på 43 år, der begge arbejder som AD’ere og grafiske designere. Sammen har de en pige på 13 år, en dreng på 9 år og tvillinger på 3 år. Parret er netop flyttet til Haderslev fra Skanderborg.

Læs mere

Vi er klar til at hjælpe dig​

Melissa McCann Seeberg

Bosætningskonsulent

Portrætfoto_Melissa