Search
Close this search box.

Mød de lokale arbejdspladser i Haderslev Kommune

Haderslev Kommune byder på rigtig mange gode arbejdspladser, nærmere præcis 23.500 af dem. Der er mulighed for job hos bl.a.: Bestseller, Dansani, Forsvaret, ATP, Arkil, BDO, Nordea, CASØ Furniture, SB Tømrer, Bo Michelsen m.fl.

20000

arbejdspladser inden for 60 min

45000

arbejdspladser inden for 30 min.

Ledige stillinger

Haderslev Kommune har mange flere arbejdspladser inden for en radius af 60 min. end større byer som Odense, Billund eller Esbjerg. Kilde: Kontur 2020

Er du nysgerrige på, hvilke ledige job der er i og omkring kommunen, så søg mellem de ledige stillinger her.

Pernille Corydon
Møde de lokale arbejdspladser
Eldorado

Eldorado

Eldorado er en familieejet virksomhed, der sælger alt til kæledyrene. Per og søsteren Pernille har siden 2008 stået i spidsen for Eldorado.

Læs mere
X-Yachts

X-Yachts

X-Yachts er kendt for at designe og producere nogle af verdens bedste sejlbåde – til kunder fra hele verden.

Læs mere
Tættere på kunderne

Tættere på kunderne

Nils Alsing er stifter og indehaver af SanaCare Nutrition, der producerer næringsberigende produkter til især ældre og småtspisende. I 2017 flyttede han virksomheden fra Hørshom i nordsjælland til Gram i det sønderjyske for at komme tættere på det tyske og østrigske marked.

Læs mere
Speedway blomstrer igen i Vojens

Speedway blomstrer igen i Vojens

Efter en årrække med begrænsede aktiviteter på Vojens Speedway Center vender speedwaysporten igen for alvor tilbage. Speedwaylegenden Ole Olsen har overladt stafetten til sønnen Jacob Olsen, der fremadrettet skal stå for alle aktiviteter på speedwaycenteret.

Læs mere
Arkitektdrømme i trykkeriet

Arkitektdrømme i trykkeriet

Efter syv år i Norge flyttede arkitektparret Rasmus Christensen Hamann og Marianne Dalbøl Pedersen tidligere i år tilbage til Sønderjylland, hvor Rasmus kommer fra. I det gamle bogtrykkeri på Gravene midt i Haderslev har parret åbnet tegnestuen Stedse ApS.

Læs mere
Gram Commercial

Gram Commercial

Gram Commercial har en førende position globalt inden for professionelle storkøkkener og foodservice-produkter. Virksomheden er grundlagt i Vojens, hvor den

Læs mere
LEDON leger med hele verden

LEDON leger med hele verden

I 50 år har den familieejede legepladsproducent LEDON fra Arnum i Gram designet, udviklet og produceret legeredskaber til skoler, boligforeninger, grønne områder, vuggestuer og børnehaver til både ind- og udland.

Læs mere
Dyrevelfærd som eksportsucces

Dyrevelfærd som eksportsucces

Den prisvindende staldinventar-virksomhed Cow-Welfare udvikler, producerer og sælger innovativt staldinventar, der er bedre for køernes sundhed og dermed giver øget dyrevelfærd til besætningen og øget indtjening til landmændene.

Læs mere
En palette af muligheder

En palette af muligheder

Den lille nichevirksomhed Linolie & Pigment producerer linolie af høj kvalitet og fremstiller farver uden brug af unødig kemi. Kunder fra ind- og udland har fået øjnene op for den sønderjyske virksomhed.

Læs mere
Pernille Corydon

Pernille Corydon

Smykkedesigner Pernille Corydon har oplevet et sandt iværksættereventyr fra baglokalet i Haderslev, hvor hun grundlagde sin virksomhed i 2007. I dag har hun 17 ansatte, 15 agenter og sælger sine smykker hos 600 forhandlere i 20 lande.

Læs mere
Prisvindende jagt på den perfekt bacon

Prisvindende jagt på den perfekte bacon

I landsbyen Sdr. Vilstrup udenfor Haderslev producerer Allan Ømand Ungstrup gourmetbacon i sit eget lille røgeri. Kodeordene bag den prisvindende bacon er dyrevelfærd, unikke griseracer med masser af smag – og tålmodighed, for nænsomt håndværk kræver tid. Foto: Jesper Reis

Læs mere

Kontakt

Haderslev Erhvervsråd
Telefon: 73531400

www.HER.dk