Search
Close this search box.

Velkommen til medarbejdere ved Forsvaret

Haderslev Kommune er hjemsted for en række militære institutioner og rigtig mange arbejdspladser i Forsvaret, og vi er stolte af hver og en af dem.

Flyvestation Skrydstrup, Forsvarets Materiel- og Distributionsdepot, Slesvigske Fodregiment, Beredskabsstyrelsen Sydjylland og Slesvigske Musikkorps udgør alle vigtige dele af det danske forsvar og har en helt særlig betydning for lokalområdet og lokalbefolkningen.

Hør major Joakim Skovgaard fortælle om, hvorfor han og familien tog beslutningen om at flytte til Haderslev, da han blev anset på Haderslev Kaserne.

Base i Skrydstrup

Genoprettelsen af Slesvigske Fodregiment i 2019 og beslutningen om af Danmarks nye F-35 kampfly skal have base i Skrydstrup, betyder flere militære arbejdspladser i Haderslev Kommune de kommende år.

Boliger i Haderslev Kommune

I Haderslev Kommune får man meget bolig for pengene, hvadenten man søger ejerbolig eller lejebolig. 

Tjek selv priserne i vores boligberegnere under Find din bolig, hvor vi også har samlet andre relevante oplysninger til dig, der overvejer at finde bolig i Haderslev Kommune.

Drømmen om karriere i Forsvaret starter i Haderslev

For 19-årige Victor Jensen har det altid været lidt af en drøm at kunne gøre karriere i Forsvaret. Derfor startede han i december 2019 på en uddannelse til professionel soldat i Haderslev, efter han havde aftjent sin værnepligt i Holstebro. Læs historien om, hvorfor Victor flyttede til Haderslev.

Bo i Haderslev

Gode forbindelser og et rigt foreningsliv

Haderslev er en kommune, hvor vi vil dig og hinanden. Vi har motorvejsforbindelse til hele Jylland samt direkte adgang til jernbanen i Vojens. Her er natur, kultur og gode tilbud til børn unge og voksne i vores institutioner og foreninger. 

Vi er klar til at hjælpe dig​

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent

_Y2A0110-Cathrine(fortrukne)