Search
Close this search box.

Tilflytterarrangement: Tilflyttertur

Er du nylig tilflytter og ved at lære kommunen at kende? Kom og deltag i vores kommende tilflyttertur, hvor vi tager rigtig pænt imod dig og din familie med velkomst og oplevelsestur i udvalgte dele af vores skønne område.

 

Lørdag den 26. oktober 2024 kl. 9.00
Kulturhuset Bispen, 6100 Haderslev

Program

Dagen starter med, at borgmester Mads Skau byder velkommen og uddeler et borgerbrev og en tilflytterpose til alle nye tilflyttere. Herefter vil Kulturhuset Bispen kort fortælle om stedet og de mange muligheder man finder her, som bibliotek, café, håndværkeriet og spillestedet Månen.

Efter velkomsten vil der være mulighed for at opleve kommunen på én af nedenstående to måder, begge med indlagt frokost.

Børnefamilieoplevelsen har fokus på aktiviteter og leg i kulturhuset, med Bispen som værter. Sjove familieaktiviteter for børn og voksne.

Oplevelsen slutter ved Bispen i Haderslev ca. kl. 13.00

Den klassiske tur appellerer til det voksne publikum med guidet byvandring i Haderslev by, hvor der bliver lejlighed til kortvarigt at se enkelte seværdigheder, herunder den gamle bydel og domkirken udefra. Efterfulgt af en guidet bustur med fokus på sightseeing gennem store dele af kommunen.

Turen slutter ved Hertug Hans Plads i Haderslev ca. kl. 15.30

Planlægning

Af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at du tilmelder dig tilflytterturen via nedenstående link:

Tilmelding

Bemærk at der er tilmeldingsfrist d. 20. oktober.