Search
Close this search box.

Velkommen-Hjem-Arrangement: Hjemmebanekamp Sønderjyske Fodbold-Kolding (finalekampen)

Betragter du Haderslev Kommune som din hjemstavn? Og vil du måske vise din hjemstavns kommune frem for en god ven/bekendt?

Så står vi klar til at byde dig velkommen hjem igen til HADERSLEV til et brag af et Velkommen-Hjem-Arrangement. Vi står klar  til at hente dig hjem med busser i henholdsvis København, Odense og Aarhus til finalekampen mellem Sønderjyske Fodbold – Kolding. Der bliver høj stemning i busserne, ved ankomsten til stationen og til selve finalekampen, hvor jagten om oprykning til Superligaen er på spil.

Det hele er gratis for jer (bus tur/retur, finalekampen og en øl, sodavand eller vand) og et samarbejde mellem Sønderjyske Fodbold og Haderslev Kommune.

Program søndag d. 2. juni:

Fra kl. 10:00: Busser fra København (kl. 10), Odense (kl. 12) og Aarhus (kl. 11:30).

Kl. 13:30: Busser ankommer til Sønderjyske Fodbold station (vi tager godt i mod jer, og står klar til en fælles ankomst og netværk med høj stemning og sjove indspark)

Kl. 15.00: Finalekampen Sønderjyske Fodbold – Kolding starter

Kl. 18.00: Busser retur til Odense (kl. 19:15), København (kl. 21:15) og Aarhus (kl. 20:00).

Hvem kan deltage? Det kan alle, der betragter Haderslev Kommune som sin hjemstavn. Du er meget velkommen til at tage en god ven eller bekendt med dig. Der er 100 pladser, og pladserne er først-til-mølle.

Tilmelding:

Tilmeld dig København via Odense bussen her.

Tilmeld dig Aarhus bussen her. 

Henvend dig til Cathrine, bosætningskonsulent, på casa@haderslev.dk ved spørgsmål.