Search
Close this search box.

Fritid

Med op mod 300 foreninger og en varieret natur er mulighederne for et aktivt fritidsliv i Haderslev Kommune nærmest ubegrænsede. Her kan du finde mange muligheder for børn og voksne, der gerne vil have et aktivt fritidsliv.

I både Vojens, Gram og Haderslev finder du mange forskellige sportsgrene. Over 100 idrætsforeninger tilbyder de mest populær tilbud som fodbold, golf, gymnastik, håndbold, svømning, dans m.m. Men også sportsgrene af mere speciel karakter kan du dyrke i Haderslev Kommune – vi har også muligheder for dig, der f. eks. gerne vil dyrke bueskydning, triatlon, skøjteløb, ishockey, speedway eller BMX.

Du finder selvfølgelig også svømmehaller og biblioteker i alle kommunens tre byer.

Fritid

Hvis dit barn vil gå til spil
Haderslev Kommune har også en lang række kulturtilbud til børn, unge og voksne, som du har mulighed for at gøre brug af eller igennem foreningslivet selv være en del af. Haderslev Kommunale Musikskole har
f. eks. et bredt udvalg af instrumenter, som børn og unge kan lære at spille på – godt hjulpet på vej af nogle dygtige musiklærere.

Musikskolen har egne lokaler i både Haderslev og Vojens, men tilbyder i mange tilfælde også undervisning på den skole, som børnene går på.

Vil du videreudvikle et musiktalent, er MGK-Syd er en af landets absolut bedste musikskoler. Her er meget dygtige lærere, fantastiske lokaler, masser af spændende orkestre; ja, kort sagt et meget inspirerende miljø for unge, der ønsker at fordybe og dygtiggøre sig.

Grundkurset er et treårigt forløb for de 14-25-årige, der forbereder dem til optagelse på konservatorierne og andre videregående musikuddannelser. Undervisningen foregår på musikskolerne i Vojens, Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

Fritid

Fritid

Fritid

Fritid

Fritid