Search
Close this search box.

Vores tilflyttere

Hvert år flytter nye indbyggere til Haderslev Kommune. Her kan du møde nogle af dem, der har bosat sig blandt kommunes 56.000 indbyggere.

Vi har talt med nogle af vores tilflyttere for at høre, hvorfor de valgte Haderslev Kommune. Du kan blandt andet møde den sammenbragte familie, der fik råd til drømmehuset ved vandet på Ørbyhage og det nyuddannede par, der bygger nyt hus på en af vores nye udstykninger i den nordlige del af Haderslev By.

Mød de lokale

Hjem til kærligheden i Skovbølling

Mød Louise, Andreas, Theo og hunden Else, der bor på en gård lidt nord for Haderslev. Andreas er årsagen til, at Louise og sønnen Theo nu bor på landet og ikke Vesterbro længere. Kærligheden og fordelene kaldte mod Sønderjylland.

Læs mere

Fortsæt endelig …

… med at drukne tilværelsens realiteter i sur naturvin på en nedlagt møtrikfabrik, perfekt uperfekt møbleret af en person, der betragter dødsannoncer som

Læs mere
Spar penge ved at flytte til Haderselv

Fra Tinder til drømmehuset ved vandet

Familien Raun Hollesen består af Mette (40), Kasper (49), Kaspers datter (15) og Mettes fire børn på 17, 17, 12 og 9 år. Familien flyttede i 2017 fra Vejle til deres 200 m2 naturskønne hus på Ørbyhage lige ned til Haderslev Fjord.

Læs mere

Følg os på Facebook

Mød os på Haderslev Kommunes Facebook-side, hvor vi deler informationer om livet i kommunen.

Vi er klar til at hjælpe dig​

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent

Bo i Haderslev