Vores tilflyttere

Hvert år flytter nye indbyggere til Haderslev Kommune. Her kan du møde nogle af dem, der har bosat sig blandt kommunes 56.000 indbyggere.

Vi har talt med nogle af vores tilflyttere for at høre, hvorfor de valgte Haderslev Kommune. Du kan blandt andet møde den sammenbragte familie, der fik råd til drømmehuset ved vandet på Ørbyhage og det nyuddannede par, der bygger nyt hus på en af vores nye udstykninger i den nordlige del af Haderslev By.

Mød de lokale

Jannie Thomsen

Mød Jannie og Brian, der flyttede til Vojens fra Sjælland for tyve år siden. De fik begge job ved Flyvestation Skrydstrup, og ville gerne bo på landet. Siden er der kommet tre børn og en del forskellige dyr til.

Læs mere

Louise, Andreas og Theo

Mød Louise, Andreas, Theo og hunden Else, der bor på en gård lidt nord for Haderslev. Andreas er årsagen til, at Louise og sønnen Theo nu bor på landet og ikke Vesterbro længere. Kærligheden og fordelene kaldte mod Sønderjylland.

Læs mere
Lise Andreas og Frigg

Lise, Andreas og Frigg

350 kvadratmeter flot arkitekttegnet bedre byggeskik- hus udgør hjemmet for familien Ellingsgaard Baastrup. Men faktisk var det ikke planen, at de skulle vende hjem til Haderslev. Lise og Andreas faldt for drømmehuset i Haderslev.

Læs mere
Studieliv med et stærkt sammenhold

Studieliv med et stærkt sammenhold

23-årige Mia McCaul kommer oprindeligt fra Aarhus, men flyttede sidste år til Haderslev for at læse grafisk og visuel kommunikation på UC Syd. Her har hun fundet et studiemiljø præget af stærkt sammenhold og ro til at læse uden at skulle prioritere et fritidsjob, ikke mindst fordi huslejen er lav, sammenlignet med andre studiebyer.

Læs mere
Spar penge ved at flytte til Haderselv

Fra Tinder til drømmehuset ved vandet

Familien Raun Hollesen består af Mette (40), Kasper (49), Kaspers datter (15) og Mettes fire børn på 17, 17, 12 og 9 år. Familien flyttede i 2017 fra Vejle til deres 200 m2 naturskønne hus på Ørbyhage lige ned til Haderslev Fjord.

Læs mere

Følg os på Facebook

Mød os på Haderslev Kommunes Facebook-side, hvor vi deler informationer om livet i kommunen.

Vi er klar til at hjælpe dig​

Cathrine Amilie Andersen

Bosætningskonsulent

Bo i Haderslev