Search
Close this search box.

Gram Commercial

Gram Commercial har en førende position globalt inden for professionelle storkøkkener og foodservice-produkter. Virksomheden er grundlagt i Vojens, hvor den forbliver – ikke mindst grundet adgangen til stabile medarbejdere, nærheden til virksomhedens store hovedmarkeder, et effektivt samarbejde med kommunen og et lavere kostniveau end det, der findes i de større byer.

– Vi er grundlagt i Vojens, vi er blevet i Vojens og vi bliver i Vojens. Det skyldes vores rigtig dygtige medarbejdere, hvor vi har adgang til en god, fast og stabil medarbejderskare. Samtidig har vi rent logistisk har nem adgang til vores hovedmarkeder og kostniveauet ligger væsentligt lavere end i de større byer – men allervigtigst, så er Vojens og omegn et rigtig godt sted for folk at bo, og det gør, at vi kan tiltrække dygtige medarbejdere, som er det allervigtigste for os, forklarer direktør i Gram Commercial, Ole Brandorff-Lund.

Han peger også på de store fabrikslokaler, nem adgang til motorvejen og minimal transporttid for medarbejdere som en positiv fordel ved at være beliggende i stationsbyen Vojens.

– Og så har vi også et godt samarbejde med Haderslev kommune. Det er ikke en stor kommune med et meget tungt sagsapparat. Vi kan løse ting på en hurtig og fleksibel måde, fortæller Ole Brandorff-Lund.