Search
Close this search box.

En kommune i udvikling

Haderslev er en kommune, hvor vi vil dig og hinanden. Vi har gode muligheder for iværksættere og kan tilbyde over 23.000 arbejdspladser i kommunen.

Vi er ligeledes en del af det dynamiske vækstfællesskab i Trekantsområdet og har motorvejsforbindelse til hele Jylland, samt direkte adgang til jernbanen i Vojens. Og så ligger vi ikke mindst tæt på store godshavne, Tyskland og det resterende Europa.

I øjeblikket er Haderslev Kommune bl.a. i gang med at planlægge fremtidens læringsrum på Sdr. Otting Skole sammen med Arkitema Architects og Sloth Mølle. Skolen bliver bygget næsten udelukkende i træ og hver årgang samles i klynger uden klasselokaler.

En kommune i udvikling

Haderslev Kommune ønsker at skabe bedre sammenhæng mellem bymidten og den nye havnebydel ved et stort udviklingsprojekt centeret omkring trafikåren Jomfrustien, der udgør ryggraden i en omfattende byudvikling, hvor klimatilpasning og byfornyelse bliver nogle af redskaberne.

En kommune i udvikling

I Slotsgade 25 genopliver Haderslev Kommune sammen med foreningen SG 25 et kulturhus i bymidten, hvor bl.a. Haderslev Ungdomsråd flytter ind for at starte cafe og studenterhus.

En kommune i udvikling

En kommune i udvikling