Search
Close this search box.

Logistiske fordele og hurtig sagsbehandling

Vi har spurgt og fået svarene: Hurtig og effektiv sagsbehandling, logistiske fordele i forhold til de enkelte markeder, attraktive lokaler og nem tilgængelighed til kommunes sagsbehandlere. I videoerne herunder kan du høre mere om virksomhederne og deres placering i Haderslev Kommune.

Dyrevelfærd som eksportsucces

Den prisvindende staldinventar-virksomhed Cow-Welfare udvikler, producerer og sælger innovativt staldinventar, der er bedre for køernes sundhed og dermed giver øget dyrevelfærd til besætningen og øget indtjening til landmændene.

En palette af muligheder

Den lille nichevirksomhed Linolie & Pigment producerer linolie af høj kvalitet og fremstiller farver uden brug af unødig kemi. Kunder fra ind- og udland har fået øjnene op for den sønderjyske virksomhed.

Effektivt samarbejde med kommunen

Gram Commercial har en førende position globalt inden for professionelle storkøkkener og foodservice-produkter. Virksomheden er grundlagt i Vojens, hvor den forbliver – ikke mindst grundet adgangen til stabile medarbejdere, nærheden til virksomhedens store hovedmarkeder, et effektivt samarbejde med kommunen og et lavere kostniveau end det, der findes i de større byer.