Search
Close this search box.

Velkommen til Haderslev Kommune

Kommunen, hvor vi er aktive med hjerte og vilje. Her kan du læse mere om, hvordan det er at bo, leve og drive erhverv i Haderslev Kommune.

Vores historiske beliggenhed har lært os at løfte i flok og få det bedste ud af vores talenter i en kommune, der er rig på fantastisk smuk og varieret natur, der både byder på dyrehave, plantagelandskab, strande og ikke mindst fjorden. Vi vil hinanden, både i det store og det små, hvad enten vi bor i vores velfungerede landsbysamfund, bygger drømmehuset på nye udstykninger eller har bosat os naturskønt ved vand og skov.

Vi er en aktiv erhverskommune med internationalt udsyn, iværksætterånd og gode rammevilkår, hvor kommunen og erhvervslivet har fælles fokus på at udnytte vores gode beliggenhed og tilknytning til det stærke Trekantområde. Vi er stolte af hver og en af vores stærke virksomheder – og vi har plads til flere.

Vi er vant til at gøre tingene i fællesskab og med et åbent sind, hvor vi engagerer os i hinanden og byder nye ansigter velkommen. Vi glæder os over at kunne åbne døre for hinanden og skabe ting i fællesskab – mellem nye og gamle bekendtskaber, mellem spirende talenter og erfarne kræfter, mellem private virksomheder og offentlige institutioner, mellem innovative iværksættere og etablerede erhvervsdrivende. Derfor er vi aktive med hjerte og vilje.