Search
Close this search box.

Kampagne målrettet virksomheder og børnefamilier

Vi er i fuld gang med at udrulle kampagnen ved blandt andet at markedsføre og portrættere de mennesker og virksomheder, der har skabt noget med vilje og hjerte – hvad enten det drejer sig om den store, familieejede virksomhed som Fuglsang, den prisvindende iværksætter som Ømands Bacon, den tunge produktionsvirksomhed som Gram Commerciel og Danitech, den innovative virksomhed som Cow-Welfare eller den fremadstormende smykkedesigner Pernille Corydon.

Fælles for dem alle er, at de enten er grundlagt eller er flyttet til kommunen, hvor de udnytter den gode beliggenhed, hvor de bl.a. er strategisk velplacerede i forhold til det tyske marked og resten af Europa, de attraktive rammevilkår, den effektive sagsbehandling og vores tilknytning til det dynamiske Trekantområde.


Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad Haderslev Kommune kan tilbyde, hvad enten det gælder det gode familieliv eller de mange muligheder, vi kan tilbyde erhverslivet, når det gælder beliggenhed, netværk, vejledning og rammevilkår.